FLAPPER-DRÄKT

Köp FLAPPER-DRÄKT billigt. Just nu endast 248 kronor.

Roliga Prylar erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Dansa hela natten med den här Flapper-dräkten! Den svarta outfiten passar perfekt för vilken maskerad som helst, men speciellt för en med 20-talstema eftersom den har hämtat inspiration från Flapper-stilen från den tiden. Innehåller Svart Flapper-dräkt med klänning, skärp och huvudbonad.

Du köper FLAPPER-DRÄKT hos Roliga Prylar.
Endast 248 kr
 

Se även:

Peruk Extra Lång Svart

Peruk Extra Lång Svart
98 kr

Obs! Den riktigt långa håret som du släpper ut från tornet där du är inspärrad och som riddare kan klättra upp i har tyvärr utgått. Men detta är en ganska lång variant.

Juldekoration Namnhållare 10-pack

Juldekoration Namnhållare 10-pack
59 kr

Placera de här namnhållarna på bordet när det är dags för den efterlängtade julmiddagen och sprid julkänsla direkt! Namnhållarna är utformade efter jultomten, Rudolf, älv och en snögubbe. På framsidan håller de i varsin vit banner där du ska skriva gästernas namn så de vet hur de ska orientera sig i julkaoset. Information Juldekoration Namnhållare 10-pack 4,5cm x 7,4cm/st. 3D-kort.

Minecraft: Stridshandboken

Minecraft: Stridshandboken
129 kr

Minecraft handlar inte bara om att bygga. I bland måste du även försvara dig och det som är ditt. Med stridshandboken lär du dig varenda litet som stort knep som finns att kunna. Har du boken i bakfickan kommer du garanterat att bli en framgångsrik krigare som vinner sina strider.

Papperstallrikar Trick or Treat

Papperstallrikar Trick or Treat
39 kr

Tårtan som du har jobbat stenhårt på i flera timma

Minecraft - Giant Ghast Mjukisdjur

Minecraft - Giant Ghast Mjukisdjur
399 kr

Normalt kan man bli lite rädd när man träffar på ghasts i the Nether. Men denna versionen kommer i form av ett mjukisdjur och tål att gosas med. Inga eldbollar kastas här inte! Information om Minecraft - Giant Ghast Mjukisdjur Cirka 33cm hög Officiellt licensierad

Harry Potter Dörmatta Hogwarts Express

Harry Potter Dörmatta Hogwarts Express
179 kr

Plattform 9¾ är inte helt enkel att hitta och resultatet av sökandet har förmodligen varit ett par hjärnskakningar. Nu kan ditt hem bli den mytomspunna plattformen med hjälp av den här snygga dörrmattan. Var dock beredd på att du kanske får en del gäster som kommer fösöka springa igenom dörren. Information om Harry Potter Dörrmatta Hogwarts Express Officiellt licensierad produkt Storlek: 40x60 cm

Wirelås

Wirelås
149 kr

Wirelås för bärbar med kombinationslås. Den har extrabyglar för att kunna flexibelt kunna låsa fast andra saker.

Presentkort

Presentkort
99 kr

Har du svårt att bestämma vad du ska köpa? Köp ett

Kärlekspasta

Kärlekspasta
39 kr

250g ren kärlek i form av pastahjärtan i tre romantiska färger: röd, grön och gul. Har du en romantisk middag inplanerad eller känner du dig bara lite oälskad på sistone? Då har du hittat rätt. Det är nämligen så att man äter med ögonen också, så nu har möjligheten att kommunicera din kärlek för någon samtidigt som ni löser kvällens middag. Definitionen av effektivitet. Gör sig bra med en lättare krämig sås, örter och en lite mustigare flaska husets.

 
 

FLAPPER-DRÄKT är märkt med: glamourdräkter, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.