Familjen Addams

Handla Familjen Addams maskeradkläder till lågt pris. Här har vi samlat de bästa produkterna inom Familjen Addams.

Köp Familjen Addams dräkter online. Här har vi samlat de bästa produkterna på marknaden.
 
 

Morticia Addams Maskeraddräkt - Medium

Morticia Addams Maskeraddräkt - Medium
699 kr

Morticia Addams Maskeraddräkt inkluderar en l

Gomez Addams Maskeraddräkt - Standard

Gomez Addams Maskeraddräkt - Standard
599 kr

Gomez Addams Maskeraddräkt inkluderar en tunn jack

Morticia Addams Klänning Maskeraddräkt (Small)

Morticia Addams Klänning Maskeraddräkt (Small)
599 kr

Älskar du färgen svart lika mycket som karaktären...

ADAMS SERIEN MORTICIA COSTUME

ADAMS SERIEN MORTICIA COSTUME
529 kr

Morticia Addams är chefen i familjen Addams. Hon är Gomez Addams förföriska och snygga fru. Med denna klänning kan du förvandla dig till en del av den förföriska och dominerande personligheten hos Motricia Addams. Information om ADAMS SERIEN MONTRICA KLÄNNING Innehåller: Klänning

Wednesday Addams Maskeraddräkt - Small

Wednesday Addams Maskeraddräkt - Small
499 kr

Wednesday Addams Maskeraddräkt inkluderar en

VUXEN WEDNESDAY ADDAMS KOSTYM

VUXEN WEDNESDAY ADDAMS KOSTYM
399 kr

Wednesday Addams är den elaka och dystra sexåriga dottern till Gomez och Motricia Addams. Tona ner en kul fest med denna Wednesday Addams-kostym. Information om VUXEN WEDNESDAY ADDAMS KOSTYM Innehåller: Klänning & bälte l>

FAMILJEN ADDAMS GOMEZ-DRÄKT

FAMILJEN ADDAMS GOMEZ-DRÄKT
399 kr

Gomez är den mest optimistiske medlemmen i den bisarra och groteska familjen Addams. Han är skicklig på att smida planer, men är också en glad man på sitt eget sätt ? alltid full av entusiasm för sina hemska planer. Hans excentriska sätt gör honom till en superkul figur att klä ut sig till på maskerad, och den här dräkten har allt som du behöver för att få en perfekt Gomez-oufit! Detaljer om FAMILJEN ADDAMS GOMEZ-DRÄKT Dräkten innehåller: Jacka med infälld tröja samt fluga och byxor Färg: svarta och grå ränder Storlekar: Standard, XL

Dödskalle 12-pack

Dödskalle 12-pack
299 kr

Om man vill ha samma inredningsdesigner som familjen Addams så finns där en regel ? ju fler dödskallar, desto bättre! Ifall du helt enkelt inte kan få nog av mörker, döden och annat dystert så är detta dödskalle-paket perfekt för dig! Placera dem tillsammans med annan Halloweenig dekoration, strategiskt runt om i hemmet, så du inte kan undgå att se en i vart du än tittar!

Morticia Addams Peruk - One size

Morticia Addams Peruk - One size
199 kr

Officiellt licensierad Morticia Addams peruk med l

Kandelaber Bordsdekoration

Kandelaber Bordsdekoration
149 kr

Skapa en äkta familjen Addams-känsla gen

Sidor: 1
 

Familjen Addams

Alla har vi säkert hört talas om någon familj som verkar vara något udda, kanske lite annorlunda - eller fullständigt avvikande. Det kan vara en familj som bor på samma gata som du. Det kan vara en familj som dina kompisar pratar om i skolan, arbetskamraterna viskar om i fikarummet eller någonting du läste i tidningen som etsade sig fast i minnet på dig. Människor är skapadei alla olika former, och många av oss kan nog påstå att vi har stött på de flesta typer.

Men du har inte stött på någon ur den här familjen. Gomez och Morticia Addams är kärnan i den här familjen som inte bara tillhör samhällets toppskikt - de är också fascinerande av saker som skulle få en vanlig person att skrika sig hes. Du som har sett någon av de gamla serierna från 60- och 70-talet eller någon av filmerna från 90-talet vet vad jag talar om, men ni andra kommer få någonting att ta med er till drömmarnas värld.

Familjen Addams är Gomez och Morticia, det äkta och evigt älskande paret, med barnen Wednesday och Pugsey som karaktäriseras av väldigt udda intressen, den gigantiska betjänten Lurch, helgalne farbror Fester och den vidriga lilla handen Thing som sprätter omkring och sprider missmod omkring sig. Bakom den här outgrundliga familjen står en man vid namn Charles Addams, en amerikan med svart humor som fick sitt verk publicerat i The New Yorker första gången 1932. Redan då var det de ovan nämnda karaktärerna som präglade hans verk, men de såg inte riktigt likadana ut som de skulle komma att göra i senare TV-serier och långfilmer.

Familjen Addams maskeraddräkter

Nu när Halloween närmar sig vill du förstås klä ut dig till någonting alldeles speciellt. Kan någon ur den uppseendeväckande familjen Addams vara någonting av intresse? Hur vill du framstå på Halloween? En proper affärsman i stil med Gomez eller en fager och auktoritär kvinna som Morticia? En galning som farbror Fester eller en grymtande jätte som Lurch? Vad sägs som en flicka som aldrig ler eller en pojke som avgudar sprängmedel? Det finns många karaktärer att välja mellan i den här udda familjen, och här har vi samlat de populäraste dräkterna ur familjens Addams-samlingen. Välj och vraka bland ett kvalitativt utbud av Familjen Addams maskeraddräkter och välj den du vill vara i Halloween.

Till råga på allt är ju familjen Addams-temat perfekt för Halloween. Familjens fascinationer är influerat av skräck och fasa, och vad är väl mer karaktäristiskt för Halloween än det?