Familjen Flinta kläder

Handla Familjen Flinta kläder till bra pris. Här har vi samlat de bästa produkterna inom maskeradtemat Familjen Flinta.

Köp Familjen Flinta kläder online. Här har vi samlat de bästa produkterna på maskeradmarknaden.
 
 

Barney Rubble Maskeraddräkt - Standard

Barney Rubble Maskeraddräkt - Standard
799 kr

Barney Rubble Maskeraddräkt inkluderar en mörkbrun

Fred Flinta Maskeraddräkt - Standard

Fred Flinta Maskeraddräkt - Standard
799 kr

Fred Flinta Maskeraddräkt inkluderar en svart

Betty Rubble Maskeraddräkt - X-Small

Betty Rubble Maskeraddräkt - X-Small
499 kr

Betty Rubble Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en va

Pebbles Flinta Maskeraddräkt - X-Small

Pebbles Flinta Maskeraddräkt - X-Small
499 kr

Pebbles Flinta Maskeraddräkt inkluderar en rosa to

Pebbles Flintstone Maskeraddräkt

Pebbles Flintstone Maskeraddräkt
399 kr

Många glömmer bort att Fred och Wilma Flintstones dotter Pebbles faktiskt växer upp och dessutom gifter sig med Bambam. Ska du på maskeradfest är det här helt klart en högklassig utklädnad. Information om Pebbles Flintstone Maskeraddräkt Officiellt licensierad produkt Innehåller: Tröja, shorts, peruk med ben och benstrumpor

Wilma Flinta Budget Maskeraddräkt - Medium

Wilma Flinta Budget Maskeraddräkt - Medium
399 kr

Wilma Flinta Budget Maskeraddräkt inkluderar en lå

Wilma Flintstone Maskeraddräkt

Wilma Flintstone Maskeraddräkt
349 kr

Se ut som Wilma ifrån Flinstones och gör succé på nästa maskerad! Information om produkten Wilma Flintstone Maskeraddräkt. Storlek standard: ca 83-89 cm (byst) ca 91-96 cm (midja) Storlek large: ca 96-101 cm (byst) ca 78-86 cm (midja) Innehåller huvudbonad,halsband och klänning

Grottkvinna Budget Maskeraddräkt - Small

Grottkvinna Budget Maskeraddräkt - Small
199 kr

Familjen Flinta, Hedenhösarna, stenålde

Fred Flinta Peruk - One size

Fred Flinta Peruk - One size
99 kr

Svart Fred Flinta inspirerad peruk.

Barney Rubble Peruk - One size

Barney Rubble Peruk - One size
99 kr

Blond Barney Rubble inspirerad peruk.

Namnballonger - Wilma

Namnballonger - Wilma
39 kr

Leon, Alva, Olle eller Ester. Det spelar näst

Sidor: 1
 

Familjen Flinta

Yabba-dabba-doooo!

Vi alla minns det joddlande som blev karaktäristiskt för seriefiguren Fred Flinta och någonting som alla vet var det kommer ifrån. Säkerligen har du själv yttrat det vid något tillfälle, eller hur? Jag förebrår dig inte om så är fallet, såvida du inte försökte hoppa upp och stanna kvar i luften. Om så är fallet - tillåt mig småle. Fred Flinta är lite av den där ärkeklanten som alla nog kan sätta ett finger på. Visst, han är lojal och plikttrogen, men han har inte riktigt full koll på saker. Misstagen avlöser varandra i vad som ofta blir ett pinsamt uttåg, men i slutändan brukar allting ordna sig i alla fall - precis som det ska vara i en klassisk Hanna & Barbera-produktion.

Familjen Flinta är Fred och Wilma Flinta och deras lilla dotter Peebles samt familjens husdjur Dino - den där dinosaurien som alltid stänger ute Fred i introduktionen av varje avsnitt. I huset bredvid bor Barney Granit och hans käresta Betty tillsammans med deras hittebarn, BamBam, som visar sig ha övermänskliga krafter. Som upplagt för äventyr, eller hur?

Familjen Flinta visades för första gången i TV-rutan 1960, då som första serie någonsin att gå regelbundet på kvällstid. Den här stenåldersfamiljen har knappast undgått någon sedan dess, och den senaste spelfilmen om Fred, Wilma och resten av det glada gänget i Grottköping kom ut så sent som 2000 - 40 år efter premiären.

Familjen Flinta-dräkter

Vem ur Grottköpings stoltheter ligger varmast om ditt hjärta? Vem skulle du kunna tänka dig att skildra en halvdunkel Halloween-afton? Här presenterar vi de bästa och mest kvalitetssäkra Familjen Flinta-dräkterna på marknaden, så det är bara för dig att välja och vraka i utbudet. Är du den där hårt arbetande ledaren som alltid blir utestängd av hundskrället, eller den där snälla och lojala killen som alltid blir jagad av en bebis med träklubba? Kanske är du den där flickan från de fina kvarteren? Vem du än identifierar dig med så kan du hitta det här!

Familjen Flinta är några av våra mest välkända och folkkära seriefigurer någonsin, så ingen kommer att ta miste på vem du försöker gestalta på Halloween. Tyvärr kan man inte påstå att varken Fred Flinta eller Barney Granit är speciellt skräckinjagande, men jag skulle sätta en slant på att en uppretad Wilma Flinta eller Betty Granit definitivt skulle sätta skräck i sällskapet. En uppretad grottman är säkert inte att leka med.

Men en kvinna från Grottköping i sitt esse…
Glad Halloween!