Halloweenkostymer

Handla Halloweenkostymer till bra pris. Här hittar du Halloweenkostymer i olika utföranden.

Köp Halloweenkostymer online. Här har vi samlat de bästa produkterna på maskeradmarknaden.
 
 

Äkta Lederhosen Laux Herr

Äkta Lederhosen Laux Herr
2 999 kr

Klä dig i äkta bayerska lederhosen på oktoberfesten! Information om Äkta Lederhosen Laux Herr Snyggt broderade läderbyxor Klassiskt snitt Traditionella färger Finns i storlekarna Small (46), Medium (50), Large (54)

Ruttnad Zombie Maskeraddräkt - One size

Ruttnad Zombie Maskeraddräkt - One size
995 kr

Zombieviruset för människans kropp att ruttna inif

GRAND HERITAGE RIDDLER

GRAND HERITAGE RIDDLER
899 kr

En vision i grönt, frågetecknet säger allt: det är greven av gåtor, som alltid försöker att överlista den dynamiska duon. Var noga med att öva på ditt djävulska skratt framför spegeln innan du går ut! Storlek Standard motsvarar Medium.

OppoSuits The Orange Kostym - 46

OppoSuits The Orange Kostym - 46
799 kr

Känner du att det är svårt att sla

Kylo Ren Deluxe Maskeraddräkt Vuxen

Kylo Ren Deluxe Maskeraddräkt Vuxen
688 kr

Kanske den coolaste skurken som någonsin har figurerat i Star Wars (därom tvistar de lärde), men utan tvekan en av de coolare kostymerna. Anslut dig till the First Order och se hur länge du kan bekänna din tro till den mörka sidan. Information om Kylo Ren Deluxe Maskeraddräkt Vuxen: Ingår: Rock, cape med huva, bälte samt halvmask Lasersvärd ingår EJ

Clownklänning Tootsie Maskeraddräkt

Clownklänning Tootsie Maskeraddräkt
649 kr

En härlig clownklänning i Tootsie-style! Klänningen är i "one-size" vilket motsvarar storlek medium.

Sektledare Maskeraddräkt

Sektledare Maskeraddräkt
599 kr

Funderar du på att starta en sekt eller kasnke bara vill ha lite extra pondus när du kliver in på maskeradfesten? Då är det här dräkten för dig. När du har dragit på den är det bara att samlas i en ring och prata i tungor så har du i princip en fulländad sekt. Information om Sektledare Maskeraddräkt Innehåller: Svart särk, cape, mask i latex med huvudbonad och skärp

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaFörra sidan
 
Recension:
Halloweenkostymer
Betygsatt av: Maskeradhalloween.se
Betyg: 5

Köpa Halloweenkostymer till maskeradenHalloween är för många den absoluta favorithögtiden. Halloween är tiden som innebär att du får klä ut dig till någonting skräckinjagande och visa dig ute utan att bli misstänkt för förargelseväckande beteende. Det är högtiden då du får chansen sätta dina kamraters nerver på prov och kanske skrämma slag på granntanten i porten bredvid. Det enda som sätter gränsen är din egen fantasi, så länge den återfinns inom ramarna för vad som anses vara sunt. Förstås.

Marknaden för halloweenkostymer och masker är omfattande, och det finns någonting för både vuxna och barn i alla olika varianter; allt från monster och andra övernaturliga varelser till motbjudande ansikten och öppna sår. Det finns smink som de händiga och kreativa kan använda för att skapa realistiska missformningar och drypande sår. Det finns accessoarer för både barn och vuxna som är alldeles ypperliga för att sätta en helt ny nyans på halloweenfirandet. Utbudet är med andra ord mycket stort, och det finns någonting för alla. Hur skräckinjagande eller slätstruket du vill att ditt Halloweenfirande ska bli så kommer du att hitta någonting alldeles perfekt för dig.

Någonting som är oerhört populärt i dagens Halloweenfirande är det omfattande zombie-temat. Zombie-eran har vuxit sig oerhört stor på 2000-talet, och efter ett flertal filmer, serier, TV-spel och litterära verk har vi nu sett två framstående faktorer som har gjort zombie-eran till en av de största underkategorierna till skräckgenrén någonsin. Dels har vi det faktum att en bok som helt ärligt tar upp konsten att överleva en zombie-apokalyps. Vi lägger ingen värdering i det, utan går raskt vidare till nästa punkt som är en utbildning inom zombiekulturen. Dessa två faktorer gör att när vi idag firar Halloween så är det främst zombiemaskeringar som dyker upp ur mörkrets vråer. Så vi lutar huvudet lite åt vänster och skänker en tanke åt Mustapha Akkad’s ikoniska Halloween-karaktär Michael Myers som får kliva åt sidan till förmån en köttätande, levande död människa.

Naturligtvis finns det en annan ikonisk skräckfigur som kanske inte riktigt faller in i samma skräckinjagande tema, men som ändå delar tronen tillsammans med den köttätande, levande döda människan. Vi talar naturligtvis om det som började med legenden om Dracula och sedan mynnade ut i ett triangeldrama som bländade en hel värld. Vi talar naturligtvis om vampyr-eran.

Kanske platsar den inte i kategorin skräckinjagande - Dracula vänder sig nog i sin gravkammare och Blade vampyrslaktaren går säkert hem och dricker kaffe nu - men vampyren delar ändå tronen tillsammans med en zombie som den allra vanligaste Halloweenvarelsen.