Maskeradkläder ABBA

Handla Maskeradkläder ABBA till bra pris. Här hittar du stort sortiment i olika stilar och utföranden.

Köp Maskeradkläder ABBA online. Här har vi samlat de bästa produkterna från olika butiker.
 

70-tals Disco Maskeraddräkt - Small

70-tals Disco Maskeraddräkt - Small
499 kr

Dra igång Abba (eller vad du nu önskar)

ABBA Maskeraddräkt - Small

ABBA Maskeraddräkt - Small
499 kr

Denna fantastiska 70-tals dräkt är inspi

70-tals Disco Maskeraddräkt (Medium)

70-tals Disco Maskeraddräkt (Medium)
499 kr

70-talet var en underbar tid för de som älskade di...

Super Trooper Maskeraddräkt (Medium)

Super Trooper Maskeraddräkt (Medium)
499 kr

Vem älskar inte Abba? Nu kan du klä ut dig till Be...

Mama Mia Maskeraddräkt - Small

Mama Mia Maskeraddräkt - Small
399 kr

Grabba tag i micken, på med platådojjo

70-tals Disco Diva Maskeraddräkt - Small

70-tals Disco Diva Maskeraddräkt - Small
399 kr

Ta dig tillbaka till 70-talet - då discoteke

70-tals Disco Diva Maskeraddräkt (Medium)

70-tals Disco Diva Maskeraddräkt (Medium)
399 kr

Öva framför spegeln till de häftigaste diskodängor...

70-tal Disco Dans Maskeraddräkt

70-tal Disco Dans Maskeraddräkt
349 kr

Bege dig till discot med vår 70-tals Discodans-dräkt, som består av en blå klänning med en slående mönstrad skjorta som ger den rätta 70-talskänslan! Dräkten består av: Klänning med fastsydd skjorta Vår 70-tal Discodans Maskeraddräkt inkluderar en blå klänning med synlig dragkedja framtill och en fastsydd skjorta med brunt cirkelmönster.

Disco Man Maskeraddräkt - Standard

Disco Man Maskeraddräkt - Standard
299 kr

Förvandla dig till discogolvets 70-talskung i

Disco Sensation Maskeraddräkt - Small

Disco Sensation Maskeraddräkt - Small
299 kr

Mer disco än så här blir det inte!

Super Rörmokare Maskeraddräkt - Standard

Super Rörmokare Maskeraddräkt - Standard
299 kr

Mama Mia! Besegra de onda och rädda prinsessa

70-tals Disco Kostym Maskeraddräkt (Small)

70-tals Disco Kostym Maskeraddräkt (Small)
299 kr

Bli festens stjärna med en fräck maskeraddräkt i s...

Sanning eller skitsnack

Sanning eller skitsnack
199 kr

Det kan väl inte vara sant? Kan det verkligen vara sant att Elvis vägde lika mycket som tre Britney Spears när han dog? Att gifta män ger mer dricks på restaurang än män som är singlar? Och var Saddam Hussein verkligen ett stort fan av ABBA? Sanning eller skitsnack? Det är precis vad det här spelet handlar om! Sanning eller skitsnack är ett helkul frågespel med över 400 frågor där det gäller att kunna skilja skitsnack och knasiga lögner från hysteriskt galna sanningar. Ett annorlunda och underhållande frågespel gjort med glimten i ögat och en stor portion humor där vi blandar vetenskap och onödigt vetande med nonsens och skitsnack i en salig röra! Vi kan garantera många skratt, lustiga diskussioner och överraskande svar! Det perfekta spelet för alla som älskar onödigt vetande blandat med massor av humor och skitsnack! Ett roligt och underhållande spel för festen eller middagen.

70-talsdisco-dräkt dam

70-talsdisco-dräkt dam
198 kr

Den här fantastiska ABBA-dräkten är inspirerad av outfiten som bars i Dancing Queen-videon och innehåller ett par vita byxor med utsvängda ben och silverfärgade paljettdetaljer. Ingår i outfiten med ABBA-tema gör även en matchande vit tröja med silverfärgade ärmar. Den sista touchen i 70-talsdräkten kommer från ett matchande silverbälte med paljetter. Lägg till accessoarer så som vår ABBA-peruk för att uppnå precis den maskeradlooken som du vill ha. Innehåller 70-talsdisco-dräkt dam med tröja, byxor och bälte

Skylt 70-tal Disco 4-pack

Skylt 70-tal Disco 4-pack
59 kr

På väg till Funky town? Men har svårt att hitta. Tydlighet är en dygd. Visa vägen för dina gäster till discot med dessa vägskyltar. Fräcka skyltar med ett tydligt budskap om vad det är för typ av fest det handlar om. Information om Skylt 70-tal Disco 4-pack: Storlek 10 cm x 60 cm.

Bordsduk 70-tal Disco

Bordsduk 70-tal Disco
49 kr

Fula fläckar på bordet förstö

Servetter 70-tal Disco - 16-pack

Servetter 70-tal Disco - 16-pack
39 kr

Matcha det härliga discotemat även till

Konfetti 70-tal Disco

Konfetti 70-tal Disco
39 kr

Dekorera din 70-talsmaskerad med matchande discoko

Pappersmuggar 70-tal Disco - 8-pack

Pappersmuggar 70-tal Disco - 8-pack
39 kr

Det är roligt med temafest men tråkigt

Dekoration Discokula 70-tal

Dekoration Discokula 70-tal
19 kr

Det blir ingen riktig 70-talsfest utan ABBA och discokulan! Med denna discokula slipper du montera lampan i taket, koppla på strömmen och hoppas att ingen vill snurra runt i den mot småtimmarna. Denna discokula är gjord i papp och kan fästas var du än vill, på väggarna, i taket eller på dina dörrar! Information Dekoration Discokula 70-tal Mått: 26cm Ø

Sidor: 1
 

Här hittar du maskeradkläder ABBAMaskerader och temafester är mycket populära festformer. Det finns mycket som lockar med dessa speciella former av fest, inte minst spänningen att se vad alla andra inbjudna har hittat på. Och det är givetvis kul att få klä ut sig och träda in i rollen som någon annan. Detta brukar också göra att det blir en mer uppsluppen atmosfär, och att feststämningen infinner sig omgående. Bakom masken försvinner blygsel och osäkerhet och alla kan delta på samma villkor oavsett hur social och sällskaplig man är till vardags. Maskerader och kostymfester har en förmåga att få de flesta att släppa loss och borde egentligen anordnas oftare, för stämningens skull.

Men, att bli bjuden på maskerad innebär för många också en del besvär. Många tycker att det är svårt att hitta på något bra att klä ut sig till. Att skaffa en maskeraddräkt när man väl bestämt sig är ofta inget större problem, men det är det där med idéer. Detta är förstås ett känt faktum och därför väljer många numera att ha ett speciellt tema för festen, för att underlätta för gästerna. För om man får ett tema att utgå från är det betydligt lättare att komma på vem, eller vad, man vill föreställa. Många teman handlar om årtionden, filmer eller musik. Och får man ett sånt tema har man stora valmöjligheter, men man får också lite vägledning genom temat och kan därför lättare hitta rätt kostymering. För några av dessa teman som nämnts ovan kan, till exempel, ABBA vara ett bra val. Alla känner till Abba, och handlar det om musik borde denna grupp vara självskrivna på festen. Kanske passar de också in på tidstemat och filmtemat. Men, hur i all världen gör man för att klä ut sig till Abba? Var hittar man de rätta maskeradkläderna?

Ja, vill du vara med och gestalta hela Abba måste du först bestämma vem av de fyra du vill vara. Sen gäller det förstås att få med dig övriga medlemmar i gruppen. På internet kan du hitta många olika maskeraddräkter Abba, och här kan du ekipera en komplett musikgrupp. Det svåraste med at komma som Abba kan, med andra ord, vara att hitta tre andra personer som vill klä ut sig i samma tema. Men med tanke på Abbas ikoniska ställning är det säkert inte svårt att finna tre andra ” abbor”.

Maskeradkläder till Abba hittar du alltså lättast på nätet. Det finns många fördelar med att köpa sina maskeradkläder online, och en av dem är att här hittar du alla kläder som hör till Abba samlade på ett ställe. Här kan du titta på alla läckra kläder för att bestämma en speciell uppsättning kläder, För ska ni föreställa gruppen är det naturligtvis bra om ni kommer klädda i kläder från samma tid. Och för att verkligen träda in i rollerna som Agnetha, Annifrid, Björn och Benny behövs inte bara maskeradkläder utan också peruker och andra tillbehör. Allt detta hittar du på ett och samma ställe online, och kan därför lätt sätta ihop en komplett dräkt.