Hem » Peruker
 

Peruker

Handla peruker till bra pris. Här hittar du peruker i olika färger och utföranden.

Köp Peruker online. Här har vi samlat de bästa produkterna på maskeradmarknaden.
 

Lady Gaga Baddräkt

Lady Gaga Baddräkt
699 kr

En blå Lady Gaga-baddräkt i storleken std (standard size). Standard size motsvarar en ungefärlig storlek medium och är en form av "one size"-storlek. Upplev hur det är att vara popstjärna för en dag eller två. I dräkten ingår: Blå baddräkt Blå handskar Matcha med en peruk för en komplett look!

Lufsig Tonårskostym

Lufsig Tonårskostym
599 kr

Släpp loss tonåringen i dig med denna klädsel som är hämtad från en klassisk 80-tals film med Michael J. Fox! Varulvskostymen inkluderar en blå, gul och orange jacka, en gul väst med "42" tryckt på framsidan och ett par varulvshandskar av brun fuskpäls. Dessutom ingår en matchande brun peruk och ett separat skägg.

Shrek: Fiona-dräkt

Shrek: Fiona-dräkt
598 kr

Fiona är träsktrolls-prinsessan som är fru till Shrek i succéfilmerna från Dreamworks. Nu kan du gå på maskerad som henne med den här tjusiga Fiona-klänningen. Ett givet val för dig som är ett stort fan av Shrek! Detaljer för Shrek: Fiona-dräkt Dräkten innehåller: klänning, peruk och diadem Färg: Se bilden Storlek: Vuxen

Piratzombie-spöke-dräkt herr

Piratzombie-spöke-dräkt herr
499 kr

Vår Piratzombie-spöke-dräkt av herrmodell är ett perfekt sätt att skapa en läskig sjörövarlook till maskeraden eller ett uppträdande. Den har bland annat en latexmask som gör att du slipper sminka dig! Dräkten innehåller: Jacka med tröja Byxor Hatt med dreadlocks Mask Handskar Piratzombie-spöke-dräkten innehåller en jacka med tröja, ett par byxor, en hatt med dreadlocks, en mask och ett par handskar.

Dirty Dancing Baby-dräkt

Dirty Dancing Baby-dräkt
448 kr

Vår Dirty Dancing Baby-dräkt innehåller en lockig peruk och en rosa klänning med en snygg kjol (liknande Babys klänning under sista dansen i filmen) som får dig att se fantastisk ut både på och utanför dansgolvet! Dräkten inkluderar: Klänning och peruk

Fröken Chucky-dräkt dam

Fröken Chucky-dräkt dam
439 kr

Fröken Chucky-dräkten för vuxna är inspirerad av karaktären i "Den onda dockan" och innehåller en randig långärmad tröja och en kjol som ser ut som blå snickarbyxor med texten 'Good Guys' tryckt framtill. Ingår i halloweenoutfiten gör även en Chucky-ansiktsmask och en röd taggig peruk.

Annabelle Mask med Peruk - One size

Annabelle Mask med Peruk - One size
399 kr

Din familj har precis köpt ett nytt hus som n

Medeltida damdräkt

Medeltida damdräkt
349 kr

Du kommer se fantastisk ut på maskeraden i vår medeltida damdräkt som återskapar en enkel och elegant look från svunna tider. Innehåller: Klänning, bälte och huvudbonad. Den medeltida damdräkten innehåller en lång vit klänning med söta blå halvgenomskinliga ärmar. Ingår gör även ett långt mönstrat bälte och en guldfärgad huvudbonad. Peruken på bilden ingår inte i dräkten.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaFörra sidan
 

Köpa peruker till maskeradenDet är häftigt vad du kan göra med en peruk, Med en enda accessoar kan du förändra hela din karaktär på ett ögonblick. Det finns naturligtvis ett flertal varianter av peruker, och regeln lyder - som på många andra håll - du får vad du betalar för. En peruk finns antingen i syntetiskt hår eller äkta hår(det är folk med fint hår som har sålt sitt hår frivilligt - jag lovar - för väldigt mycket pengar). Det kan finnas lite av båda, och priset stiger i regel ju mer äkta hår en peruk är gjord av.

Så varför bär man peruk?
Väldigt olika.
Vissa har det till festligheterna, det finns de som har en på grund hårlöshet eller någon annan medicinsk anledning, och sedan finns det de som bär peruk till vardags helt enkelt för att de tycker att det är enklare än att fixa håret själva eller bara för att det är så astronomiskt skithäftigt att ha en. Tänk att kunna se ut som He-Man varje dag!

Nu är det nog inte håret He-Man’s karisma sitter i, men du förstår nog vad det handlar om. En peruk är uppseendeväckande skönhet i ett nafs, utan att du behöver spendera en livscykel framför spegeln!
Icke längre behöver du i glödande ilska slita lill-brorsan i atomer eller plocka resterna av hallmattan mellan tänderna för att håret inte blir som du vill!

Så när det kommer till Halloween då?
Här finns det resurser, min vän, lita på det!
För Halloweenfirandet finns det lika mycket peruker som det finns förklädnader. Du kan till och med kombinera dem med dräkter för att få en enhetlig förklädnad! Wow! Eller blanda dem! Wow! Möjligheterna är oändliga! Bara fantasin sätter gränser! Du har makten att bli den du vill bli! Du har kraften!!

Bara jag som blir alldeles svettig?
Nåja.
För att sammanfatta hela kalaset så innebär en peruk alltså en stor frihet. Istället för en massa hårprodukter och frisörsverktyg hemma räcker det med en(eller flera) peruker på hatthyllan. Eller i badrummet. Eller bredvis sängen. Vad föredrar du?
Hur som helst - jag funderar själv på att köpa en peruk till Halloween. Kanske skulle köpa en Gandalf-peruk och gosa in mig i. Eller varför inte en pirat-peruk á la Captain Jack Sparrow? Eller en elegant, viktoriansk vampyr-peruk?
Så länge det inte blir en He-Man-peruk(hade jag haft kropp för det hade det nog inte tagit emot så mycket, men utan en knölpåk till kroppshydda kommer jag att se ut som en fjollig förbrytare).