Kudde Donut

Köp Kudde Donut billigt. Just nu endast 129 kronor.

Roliga Prylar erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Nu snackar vi om en riktigt stor munk! Den är dock inte ätbar vilket är synd men den är väldigt mjuk och kramgod istället och har mycket längre hållbarhet! Information om produkten Kudde Donut. Storlek: 34 x 37 x 9 cm

Du köper Kudde Donut hos Roliga Prylar.
Endast 129 kr
 

Se även:

Jesus Peruk Set

Jesus Peruk Set
119 kr

Kanske brukar man inte förknippa en vild fest med...

Munk Guldkors

Munk Guldkors
19 kr

Ska du förvandlas till munk på nästa maskerad finn...

Poolmadrass Donut Choklad

Poolmadrass Donut Choklad
199 kr

Choklad och munkar passar perfekt ihop. Det är helt enkelt en legendarisk kombination. Så pass att även om denna munk inte är ett bakverk, så har någon inte kunnat motstå att ta sig en tugga. Oroa er inte, han klarade sig. Men vi råder er att inte göra samma misstag, av två anledningar. För det första så är det inte speciellt gott eller bra för dig. För det andra så kommer munken att sjunka!

Ascoola 90-talet Sällskapsspel

Ascoola 90-talet Sällskapsspel
199 kr

Det här är spelet om den där härliga tiden när vi satt klistrade framför Rederiet och Tre Kronor, svampade väggarna i terrakotta, drack Hot Shots (Har ni fest eller?), åkte inlines, upptäckte internet och skrek oss hesa i sommarnatten när vi grävde guld i USA. En tid när vi nynnade på ?It must have been love?, dansade till What is love?, grät till Titanic och tävlade om att klara Fader Fouras kluriga gåtor i Fångarna på Fortet. Ett decennium fullt av tidlösa ögonblick och oförglömliga figurer som Farbror Barbro, Robinson-Jesus, Ludmila Engquist, Brandon Walch, O.J. Simpson och Ronny och Ragge. Ascoola 90-talet är ett fantastiskt kul frågespel med 318 frågor om allt från noshörningen Nelson till NileCity, Tamagotchi, Änglagård och Beverly Hills. Ett spel med skyhög igenkänningsfaktor och massor av nostalgiska tillbakablickar! Det här är spelet för dig som var liten, stor eller mittemellan på 90-talet och passar lika bra på festen som på middagen eller med familjen.

Medeltida Munk Maskeraddräkt

Medeltida Munk Maskeraddräkt
199 kr

Gör väg till maskeradfesten klädd i en munkkåpa oc...

Tatueringsstrumpa Jesus

Tatueringsstrumpa Jesus
39 kr

Nu blir alla mardrömmar om versen i bibeln som säg...

 
 

Kudde Donut är märkt med: kuddar, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.