Rapp i Käften mini

Köp Rapp i Käften mini billigt. Just nu endast 169 kronor.

Roliga Prylar erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Upplägget låter kanske ganska enkelt. Välj tre ord och berätta en trovärdig historia där dessa tre ord är med. Du kan med andra ord inte dra ihop en historia som handlar om när du, Jesus och de sju dvärgarna var på efterfest på mars. När du är klar ska dina motspelare gissa vilka de hemliga orden var. Men det är inte så lätt som det låter, du kan förvirra och förvilla dina motspelare och själv ta hem segern.Ett kul spel som passar för bil eller tågresan. Information om Rapp I Käften mini: Regelspråk: Svenska. Ålder: från 15 år. Antal spelare: 2-4. Speltid: ca 30 min.

Du köper Rapp i Käften mini hos Roliga Prylar.
Endast 169 kr
 

Se även:

Biktbås Maskeraddräkt

Biktbås Maskeraddräkt
349 kr

Har du länge känt att du är en bra lyssnare och förmodligen borde sadlat om till präst för många år sedan? Är du extra bra på att lyssna på folk som druckit? Då är detta mobila biktbås verkligen för dig! Glid in på festen med en sympatisk blick, dra för drapperiet, sätt dig i en fotölj och invänta bekännelser! Information Biktbås Maskeraddräkt: Innehåller dräkt och bås (+ tyg som du kan dra för när du inte vill ta emot bekännelser för stunden)

Rabbi Mask med Hatt

Rabbi Mask med Hatt
99 kr

Göm ditt ansikte bakom denna heltäckande rabbimask

Ballongkombo Påsk

Ballongkombo Påsk
29 kr

Hade det funnits ballonger när Jesus uppstod från

Dödens Prästkostym

Dödens Prästkostym
389 kr

En präst är den person som du vänder dig till när du behöver komma närmare Gud. En präst är en person med heliga värderingar och god moral. Hen kan hjälpa oss att leva våra liv efter sunda värderingar. Men en präst som företräder döden kan hjälpa oss att komma närmare döden. Sätt på denna dödens prästkostym och hjälp de döda att rena sig från sina synder. Denna maskeraddräkt passar på alla fester, för en som kan komma nära döden är alltid en intressant person. Uppgifter om Dödens Prästkostym Färg: Svart Mantel

Munk Maskeraddräkt (Medium)

Munk Maskeraddräkt (Medium)
249 kr

Även den frommaste av klostrets bröder kan behöva...

Dödsrikets Präst Dräkt

Dödsrikets Präst Dräkt
499 kr

När Fader vår i himmelen inte stäcker sin hand med...

Medeltida Munk Plus-size Maskeraddräkt

Medeltida Munk Plus-size Maskeraddräkt
499 kr

Be om en sjudundrans fest i kyrkan och trissa upp

 
 

Rapp i Käften mini är märkt med: sällskapsspel, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.