Rapp i Käften mini

Köp Rapp i Käften mini billigt. Just nu endast 169 kronor.

Roliga Prylar erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Upplägget låter kanske ganska enkelt. Välj tre ord och berätta en trovärdig historia där dessa tre ord är med. Du kan med andra ord inte dra ihop en historia som handlar om när du, Jesus och de sju dvärgarna var på efterfest på mars. När du är klar ska dina motspelare gissa vilka de hemliga orden var. Men det är inte så lätt som det låter, du kan förvirra och förvilla dina motspelare och själv ta hem segern.Ett kul spel som passar för bil eller tågresan. Information om Rapp I Käften mini: Regelspråk: Svenska. Ålder: från 15 år. Antal spelare: 2-4. Speltid: ca 30 min.

Du köper Rapp i Käften mini hos Roliga Prylar.
Endast 169 kr
 

Se även:

Ascoola 90-talet Sällskapsspel

Ascoola 90-talet Sällskapsspel
199 kr

Det här är spelet om den där härliga tiden när vi satt klistrade framför Rederiet och Tre Kronor, svampade väggarna i terrakotta, drack Hot Shots (Har ni fest eller?), åkte inlines, upptäckte internet och skrek oss hesa i sommarnatten när vi grävde guld i USA. En tid när vi nynnade på ?It must have been love?, dansade till What is love?, grät till Titanic och tävlade om att klara Fader Fouras kluriga gåtor i Fångarna på Fortet. Ett decennium fullt av tidlösa ögonblick och oförglömliga figurer som Farbror Barbro, Robinson-Jesus, Ludmila Engquist, Brandon Walch, O.J. Simpson och Ronny och Ragge. Ascoola 90-talet är ett fantastiskt kul frågespel med 318 frågor om allt från noshörningen Nelson till NileCity, Tamagotchi, Änglagård och Beverly Hills. Ett spel med skyhög igenkänningsfaktor och massor av nostalgiska tillbakablickar! Det här är spelet för dig som var liten, stor eller mittemellan på 90-talet och passar lika bra på festen som på middagen eller med familjen.

Poolmadrass Donut Choklad

Poolmadrass Donut Choklad
199 kr

Choklad och munkar passar perfekt ihop. Det är helt enkelt en legendarisk kombination. Så pass att även om denna munk inte är ett bakverk, så har någon inte kunnat motstå att ta sig en tugga. Oroa er inte, han klarade sig. Men vi råder er att inte göra samma misstag, av två anledningar. För det första så är det inte speciellt gott eller bra för dig. För det andra så kommer munken att sjunka!

Tatueringsstrumpa Jesus

Tatueringsstrumpa Jesus
39 kr

Nu blir alla mardrömmar om versen i bibeln som säg...

Munk Guldkors

Munk Guldkors
19 kr

Ska du förvandlas till munk på nästa maskerad finn...

Besatt Nunna Mask

Besatt Nunna Mask
149 kr

Vem sa att nunnor alltid är tysta och lydiga? Här...

 
 

Rapp i Käften mini är märkt med: sällskapsspel, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.