Sjukhuskläder

Handla Sjukhuskläder till bra pris. Här hittar du stort sortiment i olika stilar och utföranden.

Köp Sjukhuskläder online. Här har vi samlat de bästa produkterna från olika butiker.
 

Zombie Doktor Hängande Prop

Zombie Doktor Hängande Prop
699 kr

En zombie-doktor är inte någon man vågar få en und

Blodig Kirurg med Lysande Ögon Prop

Blodig Kirurg med Lysande Ögon Prop
699 kr

Se till att ha sjukvårdspersonal på din Halloween...

Gör din egen gin - kit

Gör din egen gin - kit
499 kr

Om du någonsin har suttit med en tråkig flaska vodka och funderat på hur du kan förädla innehållet, så har du äntligen hittat rätt. Experimentera med smaksättningen och tillverka din egen, rustika, hemmablandning som fungerar perfekt som student- eller inflyttningspresent. Givetvis passar den även utmärkt att ge till sig själv vid väl valda tillfällen (läs: lördagskvällen). Gin är en mytomspunnen örtmedicin som uppkom under 1600-talet av ingen mindre än självaste doktor Franciscus Sylvius och användes vid behandling av exempelvis njurpoblem och gikt. Idag används den kanske framför allt i festligare sammanhang och har gett upphov till allt från lagar kring tillverkning och distribution till folkrörelser. Vilken kryddblandning föredrar du? Information om Gör din egen gin - kit: Introduktionsguide till hur du själv blandar gin 2 vackra glasbuteljer 1 dosa enbär 1 dosa ört- och essensmix 1 sil 1 tratt

Sjuksköterska Svart Deluxe Maskeraddräkt

Sjuksköterska Svart Deluxe Maskeraddräkt
499 kr

Vill du klä ut dig till en sjuksköterska på hallow

Kirurg Halloween Maskeraddräkt

Kirurg Halloween Maskeraddräkt
499 kr

En blodig kirurg-outfit som blir extra läskig med

Läskig Vetenskapsman Maskeraddräkt

Läskig Vetenskapsman Maskeraddräkt
499 kr

Bjuder du in denna filur till Halloweenfesten kan

Doktor med Avhugget Huvud Maskeraddräkt

Doktor med Avhugget Huvud Maskeraddräkt
499 kr

Visst är man lite klumpig ibland, men om man är en

Sjuksköterska Vit Deluxe Maskeraddräkt

Sjuksköterska Vit Deluxe Maskeraddräkt
499 kr

En olycka kan ju ske när och var som helst, även p

Hazard Maskeraddräkt

Hazard Maskeraddräkt
499 kr

Som en vetenskapsman är det inte som saker och tin...

Ond Doktor Maskeraddräkt

Ond Doktor Maskeraddräkt
416 kr

Utför hemska experiment på dina patienter med vår chockerande Ond Doktor Maskeraddräkt! Denna skrämmande Halloween-outfit levereras komplett med en svart mask som döljer munnen , vilket skapar en omänsklig och hård look. Dräkten består av: Rock Handskar Hatt med löshår Ansiktsmask Förkläde Vår Ond Doktor Maskeraddräkt inkluderar ett svart förkläde och en lång vit rock med svarta knappar och en namnskylt med orden "DR. D RANGED" och "DOCTOR". Ingår gör även ett par svarta handskar, en svart hatt med fastsatt grått löshår och en svart ansiktsmask.

Bad Hatter Kostym

Bad Hatter Kostym
416 kr

Bad Hatter är en ond vetenskapsman som uppfinner geniala grejor som kan styra människors sinnen. Alla de grejer som han uppfinner förvarar han listigt nog under sin gröna överdimensionerade hatt. Det kan vara en utmaning att försöka att efterlikna denne galne vetenskapsman. Man måste nästan vara lite galen och en gnutta elak om man ska lyckas med att imitera honom. Om du har lite av Bad Hatters egenskaper är det bara att dra på dig denna coola dräkt. Gör ditt bästa med att efterlikna denna smått galne vetenskapsman, och ifall du inte lyckas med att ta kontroll över omgivningens sinnen så har du i alla fall lyckats med att skaffa en supertuff maskeraddräkt! Information om Bad Hatter kostym Topp Byxor Hatt Tröja Mask Överdrag Handskar

Sjuksköterska med Shotsprutor Maskeraddräkt

Sjuksköterska med Shotsprutor Maskeraddräkt
399 kr

Förmodligen gör du dig illa med flit endast för at

Blodig Kirurg Maskeraddräkt

Blodig Kirurg Maskeraddräkt
399 kr

Blodig Kirurg Maskeraddräkt inkluderar en sjukhusg

Blodig Doktor Barn Maskeraddräkt

Blodig Doktor Barn Maskeraddräkt
399 kr

Vi vet inte vad du tycker, men denna praktikant lä

Sjuksköterska Halloween Maskeraddräkt

Sjuksköterska Halloween Maskeraddräkt
399 kr

Sjuksköterska Halloween Maskeraddräkt inkluderar e

Sjuksköterska Maskeraddräkt

Sjuksköterska Maskeraddräkt
399 kr

Sexig Sjuksköterska Maskeraddräkt inkluderar en ko

Underklädesset Sjuksköterska

Underklädesset Sjuksköterska
399 kr

Du har ett oerhört stort ansvar som sjuksköterska,

Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt

Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt
399 kr

Sjuksköterskor sägs vara de snällaste och omtänksa

Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt (X-Small (str. 32-34))

Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt (X-Small (str. 32-34))
349 kr

Vill du vara riktigt läskig? Och riktigt sexig? Då...

Sidor: 1 2 3 4 5Nästa sidaFörra sidan
 

SjukhuskläderDet där med maskerader och karnevaler kan vara rätt svårt. Men, det är förstås också både spännande och kul. Det svåra ligger i förberedelserna och kanske i första hand i att försöka komma på vem, eller vad, du vill föreställa. Om det inte finns ett givet tema för festligheterna kan du välja fritt vad du vill klä ut dig till. Men, det är minsann inte så enkelt som det kan låta. Många gånger är det betydligt lättare om det finns ett tema eftersom man då får ett begränsat utbud att välja ur. Hur svårt det är att hitta på en bra förklädnad varierar förstås. Några sliter sitt hår och funderar i dagar innan de hittar en lösning de är nöjda med, medan andra fullkomligt sprutar ur sig idéer och har planerade kostymeringar liggande på hög.

Det är kanske lätt att tro att maskerader är en modern företeelse, men så är det inte alls. De flesta har nog läst i skolan om kung Gustav III som mördades under en maskeradbal år 1792. Men, inte ens då var maskerader något nytt. Om man ser till historiska fynd så har masker, som förklädnad, använts i flera tusen år. Från början handlade det inte om att klä ut sig för nöjes skull, utan det var som ett skydd mot onda makter och andar. Om man var förklädd i en mask kunde de onda makterna inte komma åt en eftersom de inte kunde se vem det var.

Idag klär vi ut oss för nöjes skull, och maskerader ab den typen har en historia som åtminstone sträcker sig tillbaka till 1300-talet. En av de mest kända av de tidiga maskeraderna anordnades i Venedig under 1300-talet. Därifrån spred sig seden att anordna maskerader till Frankrike, och sedan till de övriga europeiska hoven. Så småningom blev maskeraderna också folkets fester, och vi har alltså en flera hundra år lång tradition av maskerader och kostymfester. Med tanke på att vi har klätt ut oss för nöjes skull under så lång tid är det kanske inte så konstigt att det finns så många bra maskeraddräkter att köpa idag.

Många barn drömmer om att bli läkare eller sjuksköterska. Om det beror på att de gärna vill hjälpa andra människor, eller om det beror på att man gärna vill vara klädd i sjukhuskläder ska vi låta vara osagt. Men, om du hör till en av de där som drömmer om ett vårdande yrke, men av en eller annan anledning inte kunnat satsa på dessa yrken behöver du inte förlora hoppet. Tvärtom. Om du gillar sjukhuskläder har du redan nästa maskerad räddad. Du behöver inte ägna dagar åt att fundera på vad du ska klä ut dig som. Det enda du behöver bestämma är vilken typ av sjukhuskläder du ska välja.

Du kan komma som en allvarlig och seriös läkare, eller som en lite mer misslyckad variant, där blivande patienter kan börja darra vid blotta åsynen av dig. Det finns också massor av olika sjuksköterskedräkter som gestaltar helt olika typer av sjuksköterskor. Allt från den pryda sköterskan till sexiga sjuksköterskor i minimala klänningar till den blodiga kirurgsköterskan.

Att gå på maskerad är alltid något extra. Det verkar som om den rätta stämningen infinner sig betydligt snabbare och det kan förstås bero på att det är lättare att ta kontakt, och prata, med både kända och okända när man får gömma sig bakom en mask. Dessutom är ju själva maskeringen också ett samtalsämne som intresserar alla. Det är spännande att se om man känner igen några direkt, och om man själv blir igenkänd, eller om man lyckats klä ut sig till oigenkännlighet. Och även om man mest har bekymmer med att komma på en förklädnad över huvud taget vill man förstås kunna vara med och konkurrera om festens bästa förklädnad. Det är ju inte på alla maskerader man har en officiell dräkttävling, men även om det inte finns priser att vinna så utses oftast en officiell segrare.

Vill du kunna välja sjukhuskläder ur ett riktigt stort och varierat utbud rekommenderar vi att du köper dina maskeradkläder här på internet. här finner du det största sortimentet av både maskeradkläder och tillbehör. Det är oftast också här du kan hitta de bästa priserna. Maskeradkläder säljs i speciella butiker, men ett mindre utbud kan man också hitta i andra affärer och på stormarknader. Men, om du vill kunna välja fritt ur ett stort utbud får du endera leta upp en specialbutik för maskeradkläder och tillbehör eller titta här på nätet. För alla som inte har en butik med sådana produkter i sin närhet är förstås nätet rena guldgruvan. Här har alla möjlighet att välja ur samma stora sortiment oavsett var man bor eller vem man är. Och när du ska köpa en maskeradutstyrsel är det förstås också en fördel att kunna se alla dräkter samlade på ett ställe, och hämta massor av inspiration för hur du ska klä ut dig till nästa maskerad och kommande kostymfester. Här kan du se precis vad som finns och du kan se vilken förklädnad som passar dig bäst. Ska du klä ut dig i sjukhuskläder kan du välja den figur som du vill gestalta. Du bestämmer själv om du vill köpa en komplett dräkt, en doktor kostym, eller om du köper separata sjukhuskläder och tillbehör och kombinerar ihop din egen unika kostymering. Det finns så mycket att välja på, både när det gäller sjukhuskläder, tillbehör och peruker, att du kan skapa en helt unik och personlig maskeradutstyrsel även om du köper mer eller mindre färdiga lösningar. Köp en komplett dräkt och lägg till accessoarer och en peruk, så kommer du ändå att ha en unik maskeraddräkt även om andra också valt att klä ut sig i sjukhuskläder. Kanske har festen vård och sjukhus som tema, och då finns det givetvis stor ”risk” att andra väljer samma dräkt som du. Men, om du väljer tillbehören med omsorg kan du ändå sticka ut ur mängden. Kanske blir det du som vinner tävlingen om kvällens bästa dräkt. Chansen ökar i alla fall om du köper dina sjukhuskläder där utbudet är som störst.